Range Rover Evoque Convertible in de maak!

Oh ja, hier worden we blij van. Heel blij. Land Rover komt in 2016 met een cabriolet versie van de Range Rover Evoque! De meest leuke en compacte SUV werd onlangs ‘dakloos’ getest in een uniek, ondergronds testprogramma in Londen.

Range Rover Evoque Convertible Crossrail_femmefrontaal

Veertig meter onder de leukste straten van Londen kreeg het eerste prototype van Land Rover’s nieuwe Range Rover Evoque Convertible exclusieve toegang tot het 42 km lange tunnelnetwerk van Crossrail voor unieke ontwikkelingstests. Hier konden ingenieurs ongestoord en in volledige privacy de gecamoufleerde Evoque Convertible met geopend dak testen.

We zien Miss Evoque in de film alleen dakloos. Ben jij ook zo benieuwd hoe deze compacte SUV er straks mét softtop uit gaat zien? Later dit jaar vertellen de Engelse heren van Land Rover ons meer over de looks en specs van de Range Rover Evoque Convertible. Can’t wait…!

Comments

comments

Lees ook:  WWCOTY’s president Marta Garcia: ‘Autorijden opent de deur naar vrijheid’
More from Odiel Mennink
Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen
Er is niets handiger dan op pad gaan met je eigen auto....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *