Mercedes-Benz ontvangt Women’s World Car of the Year award

De stijlvolle Mercedes-Benz S-Klasse was all over winnaar van Women’s World Car of the Year in 2014. Op de Autosalon van Genève ontving Daimler AG – het moederbedrijf van Mercedes-Benz en Smart – uit Europa eindelijk het felbegeerde certificaat!

Op de Autosalon nam Ola Källenius, lid van het managementteam van Dailmler AG en verantwoordelijk voor de marketing en sales van Mercedes-Benz auto’s, de Womens World Car of the Year award trots in ontvangst. Helaas kon FemmeFrontaal Odiel Mennink niet bij de uitreiking aanwezig zijn omdat haar vlucht één dag later naar Zwitserland vertrok. Wel waren juryleden Sue Baker uit England, Maggie Barry uit Scotland en Silvia Barrufaldi uit Italië aanwezig om het certificaat namens alle juryleden van Women’s World Car of the Year te overhandigen aan Daimler AG.

De juryleden voor Women’s World Car of the Year 2015 zijn:
Sue Baker – England, Maggie Barry – Scotland, Sylvia Baruffaldi – Italy, Malin Brand – Iceland, Regina Chan – Canada, Charleen Clarke – South Africa, Marta Garcia Fernandez – Spain, Lauren Fix – USA, LouAnn Hammond – USA, Geraldine Herbert – Ireland, Khanh Hoa – Vietnam, Renuka Kirpalani – India, Jenni Kurki-Suonio – Finland, Maria Lechleitner – Italy, Jacqui Madelin – New Zealand, Jil McIntosh – Canada, Odiel Mennink – Netherlands, Sandy Myhre – New Zealand, Sevil Okumuş – Turkey, Ylle Rajasaar – Estonia, Holly Reich – USA, Alicia Ryzewski – Argentina

Picture: Motoring journalists Silvia Barrufaldi of Italy and Sue Baker from England (left) and Maggie Barry from Scotland (right) present certificates to Mr. Ola Källenius of Daimler AG in recognition of the Mercedes-Benz S-Class winning both the Luxury Car segment and the overall Supreme Award in the 2014 Women’s World Car of the Year.

Lees ook:  Formule 1-fans zijn met hun avontuurlijke rijstijl een verhoogd risico op de weg

Comments

comments

Written By
More from Reba de Graaf
De bruid… in de witte sportwagen
Vraag je een vrouw wat haar favoriete auto is dan blijft het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *