Ladies only M EXPERIENCE in Breda!

Op zoek naar die ultieme adrenaline kick? Op 28 en 29 maart aanstaande bieden BMW Renova en FemmeFrontaal.nl vrouwen de unieke kans om kennis te maken met de krachtigste modellen van BMW tijdens een heuse LADIES ONLY M EXPERIENCE!

Twee raceladies van FemmeFrontaal, Evelin Dorssers en Kim Troeijen, laten je dan de power van de verschillende BMW M-modellen ervaren en vertellen je alles over dé perfecte wagenbeheersing. Als je durft mag je natuurlijk ook zelf een stukje testrijden! Tijdens de ‘Renova Spring Days‘ hebben wij de beschikking over een BMW M4 Coupe, M3 en M5 Sedan.

BMW M3

Voor deze gave activiteit is vooraf aanmelden noodzakelijk. We werken op beide dagen met tijdslots van 30 minuten per deelneemster. En heb je vooraf al een specifieke vraag over veiligheid en wagenbeheersing, stel deze dan direct bij je aanmelding online. Zo kunnen onze raceladies zich optimaal voorbereiden op jouw M Experience!BMW Renova spring days

Datum en tijd (let op, alleen bij BMW Renova in Breda!):
–> Zaterdag 28 maart tussen 10.00 en 17.00 uur.
–> Zondag 29 maart tussen 11.00 en 16.00 uur.

Aanmelden: Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging per email met daarin de datum en tijd van je keuze. Mocht de gewenste datum/tijd niet meer beschikbaar zijn bieden wij waar mogelijk een alternatief. Er zijn geen kosten aan verbonden!
Om je DIRECT aan te melden voor deze UNIEKE ervaring, stuur je een e-mail naar: events@renova.nl

BMW Renova interieurBMW Renova eten

GET READY 4 SOME BMW GIRLPOWER!

P.S. Vanzelfsprekend zijn de heren ook van harte welkom tijdens de Renova Spring Days!

Update 16 maart 2015: We hebben overweldigend veel reacties gehad en zitten nu VOL! Helaas kun je je niet meer aanmelden voor dit event.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

More from Odiel Mennink
FemmeFrontaal fotografe ontmoet nieuwe Fiat 500S
Tijdens de nationale persintroductie in Bosch en Duin ontmoet Femmefrontaal fotografe Marjolein...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *