Zeven stijlvolle auto’s die je kunt personaliseren!

Ben je op zoek naar een stadsautootje dat lekker opvalt tijdens het fileflirten? Eentje waarmee je je afzet tegenover al die grijze muurbloempjes op de weg? Kortom; een auto die je persoonlijkheid op een stijlvolle manier uitdrukt en niet te duur is? FemmeFrontaal heeft zeven compacte auto’s voor je uitgezocht waarmee je helemaal los kunt gaan met stylen!

Smart forfour en Smart fortwo
Je auto laten matchen bij je outfit was nog nooit zo eenvoudig bij Smart met de nieuwe fortwo (tweezitter) en forfour (vierzitter). Met alle lakkleuren en verwisselbare bodypanelen zijn er maar liefst 40 kleurencombinaties mogelijk! Fijn ook dat de bodypanelen van kunststof zijn, die kunnen wel tegen een stootje. Geen butsen meer in je deurpanelen als iemand op het parkeerterrein bij de winkel weer eens zijn autodeur tegen de jouwe smijt. Prijzen van de Smart fortwo beginnen bij €10.795. Prijzen van de Smart forfour beginnen bij €11,995. Lees de volledige rij-impressies van de Smart fortwo en forfour op FemmeFrontaal.nl.

Mercedes-Benz Fahrveranstaltung smart forfour Barcelona 2014

MINI One en MINI Cooper
Haal de Car Stylist bij je naar boven want ook met de nieuwe MINI kun je kiezen uit de meest fancy lakkleuren en interieurlijnen. Helemaal weg waren we van de petrol blauwe lakkleur. Voor de ultieme aaibaarheidsfactor zit er ook een babyblauwe kleur in de collectie. De keuze in velgen is ook reuze, maar liefst 16(!) stuks. Interieurcollecties idem, 13 lijnen met keuze uit geknuffeld leer, truffelkleur leer, ruitjesbehang, etcetera. Enfin ga lekker los bij de dealer op kleurtjes en combi’s en vergeet even de restwaarde van de auto. Met een gepersonaliseerde MINI koop je namelijk een stukje ‘way of life’! Een MINI One is er al vanaf € 18.495,- . De vijfdeurs versie gaat voor € 19.490,- over de toonbank. Lees de volledige rij-impressies van de MINI driedeurs en vijfdeurs op FemmeFrontaal.nl.

MINI-personalisatie

Opel ADAM en Opel ADAM Rocks
In de kledingkast van Adam hangen 3 verschillende dak tinten, 31 soorten wielontwerpen waarvan 6 verschillende wiel- en grill kleuren, 4 basis interieurkleuren, 15 verschillende stoeldesigns en wel 19 interieurdecors. Dit laatste mét de geinigste gimmick ever, een plafond waarover tot dusver alleen Rolls Royce beschikte: een sterrenhemel. Met zoveel keuzes aan stijlen, kleuren en niet te vergeten interieurpanelen ben je toch zeker een dag of wat zoet met het uitzoeken van jouw Opel Adam. Om het je gemakkelijk te maken heeft Opel een aantal outfits voor je uitgezocht: Adam Jam (de altijd goed zittende jeans), Adam Glam (de little black dress die iedere vrouw in haar kast moet hebben), Adam Slam (de vette sneaker die je het liefst elke dag aantrekt maar bij geen enkel outfit past). Het meest degelijk instapmodel van de Adam is er vanaf €12.495. Voor een Opel ADAM Rocks betaal je een stukje meer.Lees de volledige rij-impressies van de Opel ADAM en ADAM ROCKS op FemmeFrontaal.nl.

Lees ook:  In deze auto's rijdt de rest van de wereld, en wij (nog) niet

AdamRocks-personalisatie

Fiat 500
Maak kennis met het nieuwste snoepje van Fiat, de Fiat 500 Cult. Het glazuur breekt nog net niet van onze tanden. Maar stiekem vinden we hem best schattig. En die mintgroene kleur is fashionablywise helemaal da bomb nu met de lente op komst! In totaal geeft Fiat je 13 lakkleuren om uit te kiezen, van knalrood tot oldschool cappuccino. Om het klassieke karakter van het rugzakje te benadrukken krijgt de Fiat 500 extra chromen details mee aan de buitenkant, waaronder chromen spiegelkappen. Fiat 500 Cult (met TwinAir Turbo motor) betaal je 18.500 euro. Lees meer over de Fiat 500 Cult en de rij-impressie van de Fiat 500S op FemmeFrontaal.nl.

500-Cult-personalisatie

Renault Twingo
Omdat het leven is te kort om in saaie auto’s te rijden heeft Renault de Twingo opnieuw uitgevonden. Met 7 snoezige lakkleurtjes – van chocoladebruin, zonnig geel tot baby blauw – is flirten met de nieuwe Twingo weer een optie. Door de kleurrijke bekleding en het design van het dashboard, met een knipoog naar de Smart, is rijden in de nieuwe Twingo nooit saai. Zeker als je de verschillende interieurs op een rijtje zet; met keuze uit een dashboard dat doet denken aan een witte golfbal, of een dashboard dat doet denken aan een Moulin Rouge boudoir of een dashboard dat lijkt op een baby blauwe slaapkamer. Prijs vanaf 9.900 euro. Lees de volledige rij-impressie van de Renault Twingo op FemmeFrontaal.nl.

Renault Twingo-personalisatie

Peugeot 108
Zoals je tegenwoordig honderdduizend verschillende bikini’s kunt kopen, vindt Peugeot ook dat vrouwen wat te kiezen moet hebben op het gebied van auto´s. Vandaar dat je de Peugeot 108 kunt stylen naar jouw eigen smaak. Voor wat extra geld kun je haar namelijk pimpen met een elektrisch stoffen schuifdakje. Zo kom je in de buurt van het ultieme Franse joie de vivre gevoel. De ‘bikini-collectie’ van de Peugeot 108 bestaat verder uit 7 thema’s: ‘Dressy’ met pied de poule-motief, ‘Kilt’ met Schotse ruit-motief, ‘Diamond’ met matte en glanzende prisma’s, ‘Tattoo’ met bloemmotieven in streetart, ‘Dual’ met twotone-kleurstelling, ‘Barcode’ met combinatie van lijnen en kleuren, ‘Sport ‘met racerij-opdrukken. Met 8 kleuren, 7 personalisatiethema’s en verschillende ambiances voor het interieur kunt u de nieuwe Peugeot 108 helemaal aan uw eigen smaak aanpassen. Een naakte versie, de Access is er al vanaf 9.690,-. Lees de volledige rij-impressie van de Peugeot 108 op FemmeFrontaal.nl.

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?

Peugeot 108-personalisatie

Citroën DS3
De DS3 is populair onder generatie Y. De generatie die streeft naar individualiteit. Geen mainstream. De DS3 geeft je een keuze uit 38 kleurencombinaties voor het lichaam en een spectrum aan gekleurde en gedessineerde motieven voor het dak, interieur, buitenspiegels en wielen. Van een babyblauwe romp en dieprood dak tot een kanariegeel lichaam met New Yorkse Pop-art als dakmotief. “Citroën!”, roep ik in paniek! “Wat doe je de Nederlandse vrouw aan?” Help. Keuzestress. Een DS3 Chic heb je echter al vanaf een kleine 17.000 euro. Lees de volledige rij-impressie met de DS3 op FemmeFrontaal.nl.

citroen ds3-personalisatie

Vroeger kleedde je als meisje Barbie aan, in de puberteit jezelf en als je Paris Hilton heet, je chiwawa. En anno 2015 kleed je als volwassen vrouw gewoon je auto aan (knipoog). Kun je wel wat hulp gebruiken bij de aanschaf van nieuwe wielen? Schakel dan de FemmeFrontaal Car Stylist in, jouw personal autoshopper!

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Someone is going places: een duurtest met de Peugeot 308
Onze duurtester heeft deze zomer kílometers asfalt gezien: van Belgische lappendekens tot...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *