Het Gouden Festivalbandje van Mazda

Gaat al jouw vakantiegeld binnenkort op aan de leukste festivals? Dan is Mazda jouw vriend. Met het voorjaar is ons bolletje is ook het festivalseizoen weer gestart. En hoe origineel: Mazda presenteert het Gouden Festivalbandje waarmee je gratis toegang hebt tot bijna elk festival in Nederland! Mazda geeft 8 Gouden Festivalbandjes weg.

En je mag elke keer iemand meenemen. Bovendien kies je bij dat ene topfestival waar je al je hele leven heen wilt ook nog eens de Mazda die jij zou kopen om de fantastische beleving al bij je voordeur te laten starten en wordt je netjes door een chauffeur thuisgebracht.
Dit weekend jazz en volgende week dance, van nederpop tot techno.  Zonder eindeloos een website te refreshen voor een kaartje of in een slaapzak voor de deur van een loket te liggen. Kiezen en gaan!

Van 17 april tot en met 29 mei 2015 trekt het automerk iedere week op vrijdag een winnaar. Op 29 mei zijn er zelfs twee winnaars! Op de website: www.hetgoudenfestivalbandje.nl kun je kans maken op dit unieke bandje.

Comments

comments

Lees ook:  Verzekering elektrische auto duurder dan voor benzine auto
Written By
More from femmefrontaal
Nederland krijgt babyblauwe Porsche 911 Targa 4S
Op de AutoRAI 2015 kun je kennismaken met de stunning Porsche 911...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *