AutoRAI test: droomrijder of joyrijder?

Ben jij een droomrijder of joyrijder? Hoe vind je de auto die het beste past bij jouw persoonlijkheid? Met deze woorden hoopt de AutoRAI je te verleiden de ‘Discover your Drive’ test online in te vullen én te delen.

Wat irriteert je het meest op de weg? In welke film speel jij de hoofdrol? En wat zegt je bijrijder over jouw rijstijl? De AutoRAI lanceert vandaag, in aanloop naar de autshow vanaf 17 april, een online tool die Nederlanders inspireert voor een nieuwe auto. In 10 korte vragen ontdek je wat voor type rijder je bent en welke nieuwe automodellen op de AutoRAI 2015 matchen met jouw persoonlijkheid. De test is te vinden op de website, de Facebook pagina en de app van de AutoRAI.

AutoRai_test-vraag

In korte meerkeuzevragen kom je er dus in de test achter wat voor type ‘rijder’ je bent, denk aan de ‘mooirijder’, de ‘droomrijder’, ‘de controlerijder’ en de ‘joyrijder’. Ook geef je aan aan welke prijscategorie en grootte je ‘drive’ moet voldoen. Deze laatste optie is een beetje een domper, want met nul-komma-nul budget komt daar natuurlijk helemaal geen spectaculaire auto uit om te delen met je vrienden online. FemmeFrontaal (Odiel) deed de test ook: een ware ‘joyrijder’ blijkt.

AutoRAI_test_joyrijder

De auto die volgens de test het best bij Odiel past: een Noble M600 roadster. Een wat?

AutoRAI_test-uitslag

Het doel van de online tool is om mensen te inspireren om hun ‘drive’ uiteindelijk samen op AutoRAI 2015 te ontdekken. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op een Bleekemolen Race Experience voor 2 personen op het circuit van Zandvoort. Deelnemen kan tot en met 26 april 2015. De AutoRAI – het grootste auto-evenement in Nederland – vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 26 april in Amsterdam RAI.

Lees ook:  Mercedes-Benz CLE Coupé: Keeping it classy

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Vrouwenverzekeraar Onna-Onna stopt ermee
Dat heeft moederorganisatie AEGON besloten. Onna-Onna, opgericht in 2008, richtte zich speciaal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *