“Ik noem Max wel eens de Nederlandse Justin Bieber”

Moeder Sophie Kumpen geniet op de achtergrond mee van de racesuccessen van Max Verstappen. Onwerkelijk noemt ze het om van dichtbij de enorme hype rond haar zoon mee te maken. Sophie-Marie Kumpen, de moeder van Max Verstappen, noemt hem wel eens gekscherend de Nederlandse Justin Bieber.

“Veel meisjes zijn verliefd op Max, jongens willen hetzelfde kapsel als Max, op school heb je examenvragen over hem en in bushokjes hangen zijn foto’s. Dat is raar hoor als het je eigen zoon betreft.”

sophie verstappen

Sophie heeft de rookie van Scuderia Toro Rosso bij zijn entree in de Formule 1 meegegeven dat hij er vooral van moet gaan genieten. Dat laatste doet hij ook met volle teugen, verzekert ze. Sophie:

“Het gaat nu allemaal heel snel met hem, maar het kan ook zomaar weer over zijn. Het is en blijft immers sport. Max moet wel beseffen hoe bijzonder het is wat hem nu allemaal overkomt. Hoger dan dit, bestaat niet in de autosport. Ik zeg het wel eens tegen hem: ,,Jouw leeftijdsgenoten zitten nog in de schoolbanken, terwijl jij de kans krijgt de hele wereld over te reizen en van je hobby je beroep te maken. Dat is uniek.”

Lees het volledige interview met Sophie Kumpen op www.verstappen.nl

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Vrouwen kunnen beter rijden, sorry mannen!
‘Zeker weer een vrouw achter het stuur’. Ik betrap mezelf vaak genoeg...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *