Sneak peek nieuwe Mazda MX-5

Ik wil hem. Ik wil hem. Ik wil hem. Mazda heeft van de nieuwe Mazda MX-5 een wonderschone roadster gemaakt! Deze week publiceerde Mazda de allereerste rijdende foto’s van het populaire cabriootje.

nieuwe-Mazda-MX5-rood-voor

Sommige droomauto’s zijn gewoon wel betaalbaar! Voor bijna €30.000 straalt de nieuwe Mazda MX-5 namelijk straks in de showroom. En dan heb je een roadster die ongetwijfeld – FemmeFrontaal moet hem nog testen – veel fun en flirt factor oplevert op het Nederlandse wegdek.

nieuwe-mazda-mx5-wit-achter

nieuwe-mazda-mx5-rijdend-rood

De tweezitter is met een vlotte 1.5l SKYACTIV benzinemotor met 131pk én een nog vlottere 2.0 SKYACTIV benzinemotor met 160pk te bestellen. De commerciële kleurtjes zijn wit en rood. Maar Mazda heeft vast nog wel wat meer opties in haar klerenkast hangen! Maar als je moest kiezen tussen wit of rood, welke zou het dan worden voor jou?

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Doek valt voor AutoRAI 2017

Geen AutoRAI in 2017. Ook daarna is de kans klein dat de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *