Sneak peek nieuwe MINI Clubman

Ladies, dit is het nieuwe ‘bakkerswagentje’ van MINI, de Clubman! Later vandaag worden de foto’s officieel vrijgegeven, maar het mysterieuze internet, heeft alvast wat sneak peeks van de nieuwe MINI Clubman gevonden.

nieuwe-MINI-Clubman2

nieuwe-MINI-Clubman4

De Clubman is evenals zijn broers en zussen een stuk dikker, groter en stoerder geworden. Zijn nieuwe bolle bips kenmerkt zich door horizontale fancy koplampen en de oldschool klapdeurtjes. Goh, hij begint eigenlijk steeds meer op een familiewagen te lijken, vind je niet?

nieuwe-MINI-Clubman

nieuwe-MINI-Clubman5

Comments

comments

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!
Written By
More from femmefrontaal
De cel in als je appt achter het stuur?
“Justitie wil smartphonegebruik in de auto strenger bestraffen, nu het aantal verkeersdoden...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *