Sneak peek nieuwe MINI Clubman

Ladies, dit is het nieuwe ‘bakkerswagentje’ van MINI, de Clubman! Later vandaag worden de foto’s officieel vrijgegeven, maar het mysterieuze internet, heeft alvast wat sneak peeks van de nieuwe MINI Clubman gevonden.

nieuwe-MINI-Clubman2

nieuwe-MINI-Clubman4

De Clubman is evenals zijn broers en zussen een stuk dikker, groter en stoerder geworden. Zijn nieuwe bolle bips kenmerkt zich door horizontale fancy koplampen en de oldschool klapdeurtjes. Goh, hij begint eigenlijk steeds meer op een familiewagen te lijken, vind je niet?

nieuwe-MINI-Clubman

nieuwe-MINI-Clubman5

Comments

comments

Lees ook:  Mini Cooper SE Electric: batterijen en een MINI, match made in heaven?
More from Femme Frontaal

(File)flirten maar!

Valentijnsdag: de een scheurt met 140 naar huis voor een romantische avond,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *