Hebben! Jeep Wrangler Black Edition II

Zwart. Noest. Sexy en Avontuurlijk. Slechts een paar woeste woorden om de Jeep Wrangler te omschrijven. Nu komt Jeep tijdelijk met een té gekke versie: De Jeep Wrangler Black Edition II!

Vind je het leuk om je binnenkort in een exclusieve versie van een Jeep Wrangler te hijsen? Dan moet je snel zijn want Jeep maakt er slechts 25 stuks van voor een wilde prijs van €84.230. Heb je een eigen bedrijfje, dan kun je de indrukwekkende Wrangler al voor €42.252 aanschaffen. Kijk dat biedt perspectief voor zakenvrouwen die wel van een avontuurlijk hobbelige rit houden.

Jeep_Wrangler_Black_Edition_2

Enfin, gooi je strandspullen in de Jeep Wrangler Black Edition II, haal je vriendinnen op, maak een roadtrip langs de mooiste kustwegen in Europa en geniet ’s avonds van een lekkere bbq midden in de natuur. Dit is er eentje voor de heb!

De Jeep Wrangler Black Edition II is te herkennen aan de gitzwarte grille met zeven sleuven, indrukwekkend hoge motorkap, dikke (18 inch) zwarte lichtmetalen velgen, Rock Rails aan onderzijde auto,, matzwarte tankdop (detail), zwarte buitenspiegelkappen en Dual Top-opendaksysteem in carrosseriekleur. De Jeep Wrangler Black Edition II klerenkast bestaat verder uit een 2.8 turbodiesel (200 pk) of een 3.6 benzinemotor (284 pk). Beide motoren hebben een vijftraps automaat.

Meer Jeep?
Rij-impressie Jeep Grand Cherokee
Rij-impressie Jeep Regenade

Comments

comments

Lees ook:  Dit is wat je moet weten over de nieuwe Rolls-Royce Ghost
More from Femme Frontaal

Toegang tot festivals in NL met het Gouden Festivalbandje van Mazda

Gaan al je dik verdiende centjes binnenkort op aan de leukste festivals...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *