Beruchte hakkenfetisjist gesnapt!

De brildragende grijze automonteur met een obsessie voor naaldhakken is op beeld vastgelegd. Een dame uit Zoetermeer fotografeerde de mafkees terwijl hij bezig was met het gaspedaal en haar naaldhakken.

Helaas is de foto niet recent, hij dateert van 2013. De Telegraaf heeft het beeld nu pas toegestuurd gekregen. “Hij kwam op z’n zwarte scooter naast me staan en zei dat m’n pedalen afgesteld moesten worden. Er kwam vuur uit m’n achterwiel en ik zou een duif hebben aangereden”, legt de ze uit. “Ik vond het raar, zeker toen hij al klussend z’n digitale camera pakte en een foto van m’n pumps maakte. Zonder dat hij het doorhad, heb ik ’m met m’n telefoon gefotografeerd.”

De hakkenfetisjist maakte de dames wijs dat het mankement aan de auto alleen kon worden verholpen door met hoge hakken het gaspedaal in te trappen. Daarna volgde een fotosessie van de hoge hakken op het gaspedaal. Lees hier meer.

Comments

comments

Lees ook:  Déze SUV wint de Women's Worldwide Car of the Year Award 2024
Written By
More from femmefrontaal
Toe aan een nieuwe auto. Hoe neem je waardig afscheid van je oude auto?
De gelukkige autobezitter denkt er liever niet aan, maar ontkomt er evenmin...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *