Pas op voor automonteur met hakkenfetisj

De Telegraaf meldt vanochtend dat de politie op zoek is naar een automonteur met een merkwaardige hakkenfetisj. De brildragende grijze automonteur met de naam ‘Henk’ heeft een obsessie voor damesvoeten in naaldhakken. Al 30 dames zijn lastig gevallen door deze zogenaamde ‘redder in auto-nood’.

Dit verhaal vinden wij dus NIET ‘high-heels-proof’.  Eén dame vertelt aan de krant:
Hij vertelde dat er vlammen uit m’n uitlaat kwamen. Om te voorkomen dat m’n auto zou ontploffen, moesten volgens hem de pedalen worden afgesteld”.

Een andere vrouw verklaart:
„Ik vond zijn verhaal vaag, maar ik heb geen verstand van auto’s en geloofde hem”. Hij reed op z’n scooter achter me aan toen ik thuis hakken ging halen. Terwijl ik m’n voet op een speciale manier op het gaspedaal moest zetten, pakte hij z’n fotocamera.”

Serieus. De hakkenfetisjist verzekerde de dames dat het mankement aan de auto alleen kon worden verholpen door met hoge hakken het gaspedaal in te trappen. Daarna volgde een fotosessie van de naaldhakken op het gaspedaal. Het lijkt een 1 april-grap. Is het goedgelovigheid of naïviteit van de slachtoffers? Enfin, laten we het erop houden dat je niet overal verstand van kan hebben en dat deze viezerik er misbruik van heeft gemaakt. Feit is dat ‘automonteur Henk’ met zijn hakkenfetisj een flink pak rammel verdient.

De politie in Den Haag komt in actie tegen de obsessie van ‘automonteur Henk’. Ze zijn daarom op zoek naar een kleine brildragende vijftiger met grijs haar. Mocht je hem tegenkomen op de parkeerplaats bij de Appie stap dan even subtiel doch subiet met je naaldhak van 16cm op zijn grote teen…

Bron: Telegraaf.

Lees ook:  Wat een snoepje en alleen in Italië: de nieuwe elektrische YPSILON

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio oogverblindend
Al een tijdje snakten we ernaar: een grote, sterke en oogverblindende Alfa...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *