Top 2000: Lekker meezingen in de auto!

Top 2000

Het jaar is al weer zo goed als voorbij wat betekent, dat het naast familiebezoekjes gourmetten en oliebollen, tijd is om non-stop te luisteren naar de Top 2000! Ook dit jaar heeft FemmeFrontaal speciaal voor jou een eigen lijst samengesteld om lekker op te gaan in je vierwieler. Laat die heerlijke nummers maar door je boxen knallen.

#1 Let’s get it on | Marvin Gaye | nr. 1062 | uit 1971

De bestverkochte single van Motown ever én een van de meest sexy nummers die we kennen. Waarbij we gelijk moeten denken aan de meest brute auto die we hebben gereden dit jaar, de verleidelijk snelle Honda NSX.

#2 Animals | Martin Garrix | nr. 1171 | uit 2013

Als er één nummer is waarbij je het gaspedaal maximaal wil vloeren is dat wel Animals van onze nummer 1 DJ van de wereld, Martin Garrix! Hadden we nog maar even de beschikking over de Lexus LC500 met 477 pk en V8…. (knipoog).

#3 Chasing Cars | Snow Patrol | nr. 78 | uit 2006

Een klassieker dit keer om eens flink het gaspedaal in te trappen en af te reageren voordat je de oprit van je schoonfamilie opdraait. Vanaf 2 minuut 25 is het asfalt van jou! Voor maximale fun heb je hier minimaal een Hyundai i30N voor nodig!

#4 Iron Sky | Paolo Nutini | nr. 52 | uit 2014

Heftig. Rauw. Wonderschoon. Voor als je middenin de nacht cruised over een eenzame snelweg is dit hét lied om tot bezinning te komen, na te denken over je zogenaamde dagelijkse beslommeringen en je zegeningen te tellen. Wij zouden dit nummer direct draaien in een klassieker Lamborghini Countach.

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?

#5 Piano Man | Billy Joel | nr 4 | uit 1974

Niet te missen in ons eigen lijstje. Maar ook jaar na jaar in de top 10 van de top 2000. Het perfecte autoliedje voor in de drukke binnenstad; iedereen kent de tekst, oftewel mee blèren op de automatische piloot zodat je volle aandacht bij het verkeer ligt.

#6 Proud Mary | Ike & Tina Turner | nr. 250 | uit 1971

Voor het geval het je nog niet was opgevallen: we love a good classic!

#7 Just Give Me a Reason | Pink ft. Nate Ruess | nr. 928 | uit 2012

Perfect voor een roadtrip met je vriend, vriendin, zus, buurman, postbode – we don’t care – naast je; duet tijd in je nieuwe SUV!

#8 | Sunny days | Armin van Buuren ft Josh Cumbee | nr. 1855 | uit 2017

Behalve een verslavende beat die uit de boxen knalt, worden we ook superblij cabrio rijden in de zomer. Met dit nummer tellen we nog ruim zes maanden af voordat het dak er weer vanaf kan in de Mazda MX-5 RF!

#9 | Fast Car | Tracy Chapman (1988) – nr 208 Top 2000

Oke, betrapt. Eén van de redenen waarom we zo dol zijn op dit nummer is omdat het woord car in de titel zit. Maar dat betekent niet dat het een killer is en blijft.

#10 | Last Christmas | Wham | nr. 366 | uit 1984

En als laatste, gewoon omdat weer december en zonder Wham is het geen Kerst.

Wat zijn jullie favo nummers uit de Top 2000 voor in de auto?

Foto header: Raymond Zonneveld

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Rianne Bergman nieuwe testredacteur FemmeFrontaal
Hebben wij even mazzel. Racelady Rianne Bergman komt het hardcore testteam van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *