Zie hier de meest stunning Mazda ever!

Mazda is lekker op dreef met haar nieuwe modellen. Van Mazda 6 tot Mazda MX-5, alle auto’s van dit Japanse merk zijn om door een ringetje te halen. En nu komen ze ook nog eens met concept car waarvan wij direct zeggen: MA-KEN die auto. NU! Dropdead gorgeous is de Mazda Vision Coupé.

Als dit een voorbode is van de toekomst van Mazda, kunnen merken als BMW en Audi hun borst nat maken! De Mazda Vision Coupé ademt één en al snelheid uit. Bold, big and beautiful! Een vierdeurs coupé met een high performance innerlijk. Yummie. En ook nog eens uitgekozen tot mooiste concept-car van het jaar op Festival Automobile International in Parijs!

Wordt dit de nieuwe Mazda 3?

Lees het hier!

Vinden we heel leuk: de nieuwe Mazda MX-5 Sakura

Lees het hier!

Comments

comments

Lees ook:  Coupe helm? Zo bescherm je je hoofd én je kapsel
More from Femme Frontaal

Smart on Tour

FemmeFrontaal was in Berlijn al bij de officiële onthulling van de Smart...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *