VIVA krijgt haar eigen Renault Twingo

Het damesblad VIVA heeft sinds kort haar eigen Renault Twingo: de Renault Twingo Série Signature VIVA. En alleen het beste voor VIVA-dames want de Twingo is aangekleed met de meest luxe opties én de lekkerste autoparfum.

Top notch
De Renault Twingo Série Signature VIVA is gebaseerd op het meest luxe uitrustingsniveau Dynamique. Aan de buitenkant is ze te herkennen aan het unieke design van de lichtmetalen wielen, de LED-dagrijverlichting, de in hoogglans zwart gespoten buitenspiegels en de ultraviolette striping over de volledige zijkant van de auto. De B-stijl is voorzien van een subtiel VIVA-logo.

Standaard heeft de Renault Twingo Série Signature VIVA cruise control (handig voor op de A2), een licht- en regensensor (praktisch voor Hollands weer), privacy glass achter (want je weet maar nooit), elektronisch geregelde airconditioning en een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel (voor de kleintjes onder ons). De Renault Twingo Série Signature VIVA heeft in haar kledingkast verder vier stijlvolle lakkleuren: Ultraviolet, Gris Lunaire, Noir Etoile en Blanc Cristal.

2-Renault-Twingo-VIVA

VIVA400
De Renault Twingo is sponsor van de jaarlijkse VIVA400-verkiezing, die 17 november plaatsvindt. Deze richt zich net als de Twingo op jonge, vrouwelijke toppers. FemmeFrontaal Odiel was in 2013 genomineerd voor de VIVA400.

Wat kost dat?
De Renault Twingo Série Signature VIVA is er in een beperkte oplage en instappen kan vanaf € 14.590,- voor de Twingo Série Signature VIVA SCe 70 STOP & START (52 kW/70 pk). De prijzen van de Twingo Série Signature VIVA ENERGY TCe 90 STOP & START (66 kW/90 pk) beginnen bij € 15.790,-.

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8

Eerst benieuwd hoe de Renault Twingo rijdt? Lees hier onze FemmeFrontaal rij-impressie met de Renault Twingo.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
2017 World Car of the Year is… de Jaguar F-Pace!
Tadaa! De prijs gaat naar Jaguar’s allereerste SUV. Met twee andere SUV’s...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *