Love Lamborghini

Lamborghini *zucht*… vroeger toch wel de eerste auto die ervoor zorgde dat er een hele nieuwe wereld voor mij openging. Daarvoor was ik bijvoorbeeld al bekend met Ferrari. Maar dat was het voor mij. Nu maak ik regelmatig kennis met de mooiste en snelste auto’s en test ik mijzelf regelmatig door bij elke letter van het alfabet een automerk op te noemen (best leuk om te doen, of om iemand te testen). Maar Ik heb nog altijd een zwak voor Lamborghini. Daarom deze collage met de mooiste Lamborghini’s.

lamborghini love

Door: Isabeau Kamphuis / Foto header Flickr

Lucky girl FemmeFrontaal Evelin testte deze zomer twee Lambo’s: de Countach (klassieker!) en de Huracan!

Comments

comments

Lees ook:  Meer auto-inbraken in de winter: zo verminder je het risico
Written By
More from femmefrontaal
Vrouwen belangrijkste doelgroep automarkt
Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat vrouwen in de toekomst de automarkt gaan...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *