David Bowie’s Mirror MINI Cooper

Tenzij je de afgelopen weken onder een steen lag heb je vast genoeg meegekregen over de dood van David Bowie. Een grote shock was het voor de hele wereld om te horen dat de geliefde singer/songwriter, muziekproducent en acteur 10 januari overleden is aan kanker. Vandaag kijkt ook Femme Frontaal even terug op de prestaties van de rockster.

Naast zijn ontelbare hits en in zowel de muziek als acteerwereld bleek Bowie namelijk ook een kei te zijn in het ontwerpen van gekke maar toffe auto’s. Rond dezelfde tijd als de lancering van zijn album hours ontwierp hij ook deze super shiny, in spiegels bedekte MINI Cooper. Special voor het 40 jaar jubileum van de net zo iconische auto bedacht Bowie dit opvallende design. Samen met de ontwerpen van andere celebs werd de auto tentoon gesteld in London’s Design Museum.

David Bowie Mirror MINI Cooper

Door Isabeau Kamphuis

Comments

comments

Lees ook:  Met deze auto kun je ook drijven: de YANGWANG U8
Written By
More from femmefrontaal
PUMA X Lewis Hamilton
Sport gigant PUMA lanceert een nieuwe performance campagne “24/7” voor mannen (alleen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *