Top 10 baby autonamen 2015

Maar liefst 1.619 baby’s werden in 2015, bewust of onbewust, naar een automerk, motormerk of  model vernoemt. Om origineel te zijn moet je soms the extra mile gaan, no pun intended. (oké, misschien toch wel). Dit waren de populairste autonamen in 2015.

Ook al zijn wij ondertussen wel gewend aan de naam Bentley, iedereen zal toch eerst even aan het bekende automerk denken. 41 baby’s kregen deze naam in 2015 waarvan één stel ouders besloot het als “Bently” te spellen. Ons houd je niet voor de gek. Op nummer vier in het rijtje jongensnamen kwam Enzo binnen met 56 baby’s. Logan werd 82 keer gebruikt, Leon 118 en Morris wel 200 keer. En persoonlijk vinden we de naam Veyron helemaal da bomb.

Maar de echte actie was bij de meisjes te vinden. Er werden in 2015 537 (!) Zoë’s geboren, 257 Elise’s en 178 Lola’s. Deze namen worden al langer gebruikt dan Bentley en Morris en lijken daarom iets meer ingeburgerd. Ook werden 35 baby’s Giulia genoemd, maar laten we eerlijk zijn, de ouders waren waarschijnlijk opzoek naar een creatieve manier om Julia te spellen. Surprise! Het is een meisje auto! Op nummer vijf bij de meisjes kwam Carice binnen. Deze naam werd in 2015 30 keer gebruikt.
baby autonamen, graphic

Door Isabeau Kamphuis

Comments

comments

Lees ook:  Vastberaden op het ijs met de Volvo EX30
Written By
More from femmefrontaal
Handige tips bij het aanschaffen van een tweedehands auto
Ben je van plan om een tweedehands auto aan te schaffen? Dit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *