Musthaves voor in de auto

Iedereen gaat op de automatische piloot dat lijstje in je hoofd af voor je naar de auto loopt. ‘Sleutels, portemonnee en rijbewijs mee’ ? Check. Maar dat is niet alles! FemmeFrontaal maakt voor jou een lijst met dingen die je als vrouw altijd in je auto moet hebben liggen. Let’s go!

Handsanitizer (desinfectie gel) en handcrème zijn essentieel niet alleen voor je tas maar ook in de auto. Stel je moet stoppen voor benzine of je moet een band verwisselen en stapt vervolgens weer in met vieze handen. In plaats van je hele stuur afnemen met een doekje zodra je thuis komt, maak je je handen direct snel schoon met alcohol. Maar ook crème is belangrijk want van de alcohol in het potje krijg je droge handen en niets is vervelender dan sturen met een trekkende huid.

Het is winter en dus zullen niet alleen je handen uitdrogen. Een lippenbalsem neemt weinig ruimte in en is oh zo handig. Maar ook je favoriete lipgloss of een lippenstift die bij elke outfit past kan je redding zijn in een (beauty) emergency.

Nog een oplossing voor een vervelende situatie: een mueslireep. Stel je zit langer dan verwacht in de auto door een irritante file of je had geen tijd om ontbijt te maken voor je de deur uitrende. Een mueslireep kan je redding zijn van aankomen bij een afspraak met een herrie-maag.

De laatste lifesaver van de dag is er eentje die je nooit meer zult vergeten na de eerste keer dat je hem nodig had. Een telefoonlader voor in je auto. Zo kan je ook met nog maar 10% batterij je weg naar huis vinden via de GPS van je telefoon.

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’

Welke items horen in jouw vaste car-pakket? Laat het ons weten en vul de lijst aan.  

 

 

 

 

 

Comments

comments

More from Odiel Mennink
Fashion & Cars: Fisker Karma
In samenwerking met Stijlmeisje publiceert FemmeFrontaal de komende weken de ideale outfit...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *