Hip auto meubilair

Vroeger kon je als kind nog wel eens een dekbedovertrek van je favoriete (race)auto op je bed hebben liggen. Totaal legitiem. Als volwassene kom je daar toch iets minder goed mee weg. Maar ja, ben je autogek, dan wil je je liefde voor auto’s soms nog steeds in je huis laten terugkomen. Hoe je dat op een hippe, fashionable manier doet? Bijvoorbeeld met behulp van de meubels van meubelstudio Unibro Design gespot op Daily Cappuccino.

De designers van dit Oostenrijkse bureau weten wel raad met vintage auto-onderdelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een motorkap van een Opel Kadett of BMW ‘Alpine’ omgetoverd tot designtafel. Of een grill van een Ford Mustang waar de ontwerpers een meer dan toffe lamp van weten te maken. En ze gaan zelfs een stapje verder, want ook autogereedschap wordt ingezet in hun designs. En wat de meubels extra leuk maakt; de items zijn stuk voor stuk ook eyecatchers voor mensen die geen autofreak zijn! Auto meubilair om van te smullen dus.

hip auto meubilair

Comments

comments

Written By
More from Imke Walenberg

Citroen C4 Cactus: prikkelend paars

C4 Cactus? Bij niet iedereen gaat dan direct een belletje rinkelen. Vertel...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *