Rijden in een sportauto grootste afknapper

Wat lezen we nu? Rijden in een opvallende sportauto blijkt de grootste afknapper allertijden te zijn…! Dat blijkt uit Valentijnsonderzoek van Autoscout. Afknapper nummer twee is een dikke SUV, maar ook een volgeladen stationwagen is niet erg bevorderlijk voor de aantrekkingskracht van de andere sekse.

Heel verwonderlijk, een sportauto of SUV vinden Nederlanders dus een nog grotere afknapper bij hun potentiële partner dan een klein boodschappenwagentje (5%), een oude old-timer (2%) of een degelijke gezinsauto (1%). Huh? Nooit iets van gemerkt, toch ladies?

Maar mooie auto of niet: Nederlanders houden van flirten. Eén op de zes Nederlanders flirt in de auto (15%) en bijna een kwart van de Nederlanders geeft aan dat een andere weggebruiker weleens met ze probeert te flirten (22%). Dat laatste overkomt vrouwen vaker dan mannen: 24 procent van de vrouwen zegt weleens een flirt te hebben tegenover 21 procent van de mannen. Dat laatste komt omdat mannen vaker aangeven openlijk te flirten: 18 procent versus 12 procent.

Nu zijn wij benieuwd: In welke auto heb jij vandaag geflirt?

Comments

comments

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid
Written By
More from femmefrontaal
Vrouwenverzekeraar Onna-Onna stopt ermee
Dat heeft moederorganisatie AEGON besloten. Onna-Onna, opgericht in 2008, richtte zich speciaal...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *