Nitro Circus: bizar spektakel!

Nitro circus

Nitro Circus bestaat uit een groep idiote mensen die bizarre stunts uitvoeren op motoren, driewielers,  fietsen en nog meer van dat soort spul. Allemaal hebben ze zo ongeveer elk botje wat in hun lijf zit al een keer gebroken, maar stoppen dat kunnen ze niet. Nitro Circus was 20 februari in het Gelredome en Femme Frontaal wilde dit wel eens van dicht bij zien!

Nitro Circus collage

Okay, ze lijken een beetje gestoord – out of control –  maar dom zeker niet. De crew van Nitro Circus bestaat uit de wereldtop op het gebied van bijvoorbeeld FMX (motoren),  BMX  (fietsen) en skateboarden. De stunts zien er dan ook waanzinnig spectaculair uit. Kijk met ons mee!

Comments

comments

Lees ook:  Renault 5 E-Tech Electric: de retrocar die je wél wilt hebben
More from Evelin Dorssers
FemmeFrontaal weekend tip: 4WD Festival in Oss!
Zondag 4 september staat er een heel gaaf event op de kalender:...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *