File bij de laadpaal: Tesla komt met ‘Model S for Kids’

Model S for Kids

Over een paar weken is mijn zoontje jarig. En dus ben ik weer hard het internet aan het afspeuren op zoek naar dat ene unieke cadeau. Want niks is natuurlijk te gek voor mijn oogappeltje. En omdat papa en mama allebei gek op auto’s zijn, is het in die hoek waarbinnen ik specifiek op zoek ben.

En zojuist heb ik het perfecte cadeau gevonden hoor! Want Tesla heeft een prachtige mini Model S op de markt gebracht. Dit perfect uitgevoerde schaalmodel is gefabriceerd door Radio Flyer (bekend van de ook hele leuke felrode driewielers, google ze maar eens) en bestemd voor kinderen van 3 tot 8 jaar (met een maximum van ongeveer 35 kilo). De “Model S for Kids” kan of 5 of bijna 10 kilometer per uur ( 3 of 6 mph) rijden, afhankelijk van de instelling. De accu laadt al in drie uur tijd, wat een stuk sneller is dan de gemiddeld 24 die de meeste accu auto’s voor kinderen nodig hebben, en de batterij kan zelfs vervangen worden. Iets waar de echte Model S nog wel wat problemen mee heeft gehad…

Model S for Kids

Net zoals bij een echte auto komt de Model S for Kids met een hele hoop opties. Sommige standaard, zoals werkende koplampen, een radio en een authentieke Tesla kleur (Deep Blue Metallic, Midnight Silver Metallic of Red Multi-Coat). En sommige als extra optie, zoals een gepersonaliseerde nummerplaat en de reserve batterijen. Zelfs een passende autohoes met Tesla logo behoort tot de mogelijkheden.

De Model S for Kids kost alleen wel $500. Een koopje voor de Tesla diehards en Elon Musk fans. Maar misschien toch net iets te gek voor Luca’s tweede verjaardag. Daarbij komt dat we eigenlijk ook al twee accu auto’s voor kinderen hebben die al verschrikkelijk in de weg staan.  Ik zoek dan ook nog maar even verder…

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

Written By
More from Manon Pleiter
Met een dreumes naar de Formule 1: 10 survivaltips
Met een kleintje van 16 maanden een weekend naar de Formule 1...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *