5 tips om goed voorbereid op roadtrip te gaan!

roadtrip

De zomervakantie komt eraan! Nog een paar weekjes bikkelen en dan is het zover, tijd om jezelf op te laden. Heb je plannen voor een zomerse roadtrip? FemmeFrontaal geeft je alvast wat praktische tips om aan je to-do-lijstje toe te voegen. Je wilt immers wel voorbereid op autovakantie.

Safety first
Alle cliche’s zijn waar, ook die van: ‘een ongeluk zit in een klein hoekje’. Dus neem altijd een goed gevulde verbandtrommel mee in je auto. Jouw redder in nood. Niet vergeten.
€10,77 | Engelbert Strauss – verbandtrommel
Engelbert Strauss

Zonnebril
Verwen ook je ogen tijdens een ritje door de bergen of langs de kust. Dat UV-straling niet goed is voor je huid, dat weten we. Maar wist je ook dat uv-straling schadelijk is voor de ogen? Ja dus. Bezuinig niet op je ogen en schaf een goede en mooie zonnebril aan voordat je de hort op gaat.
€87,50 | Ray-Ban Erika

roadtrip

Litertje benzine
Dat overkomt altijd een ander, zonder brandstof langs de weg staan. Met een jerrycan in de buurt kun je altijd even lang een pompstation hoppen voor een litertje extra om bij je eindbestemming aan te komen. Of je vult hem thuis alvast, mocht je deze zomer naar Frankrijk reizen en niet geconfronteerd willen worden met de gevolgen van stakingen en pompstations zonder brandstof…
€5,45 | Engelbert Strauss – jerrycan
Engelbert Strauss


Zuidwaarts

Een alcoholtest in je auto is verplicht als je naar Frankrijk gaat. Dus zorg dat je er eentje in je auto hebt. Om het aanschafbedrag hoef je het in ieder geval niet te laten.
€ 3,95 | Alcoholtest webwinkel.anwb.nl
Alcoholtest LR website

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Finishvlag Plu
Ook in Duitsland, Frankrijk of Scandinavië kan het flink hozen in de zomer. En dan wil je een paraplu as fashionable as you. Wat dacht je van een klassieke finishvlag plu! De bekleding is voorzien van een water- en vuilafstotende Teflon®-laag en de kunststof greep met speciale beschermlaag heeft een middendeel van echt carbon en een Petronas-groene openingsknop. Voordeel: hij kan ook tegen héél veel wind.
€ 49,95 | Mercedes Benz
roadtrip

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Part II Justin Bieber en James Corden in Carpool Karaoke!!
Serieus. De thirtysomething-club van FemmeFrontaal is fan, ‘a Belieber’! Na part I van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *