Nederland googled: tweedehands auto-onderdelen

auto-onderdelen

Zorg goed voor wat je lief is! Een uitspraak die de meesten onder ons toch wel aanspreekt; en wij houden van (bijna) niets zoveel, als van onze vierwielers. Dat betekent: op tijd door de keuring, netjes je olie en bandenspanning checken en als er een auto-onderdeel vervangen moet worden dan is dat het geld natuurlijk meer dan waard.

In het tijdperk waar vintage hot is en alles do-it-yourself is blijken steeds meer Nederlanders het internet af te speuren naar tweedehands auto-onderdelen voor hun auto’s. Dit bleek uit een onderzoek uitgevoerd door de website onderdelenzoeker.nl.

Bumpers

Een onderdeel waar vaak naar gezocht wordt zijn een (voor- of achter) bumper. Niet heel gek aangezien deze makkelijk zelf te vervangen zijn en dit je geld kan schelen. Het enige wat je hoeft te doen is de bumper op de juiste plaats in de klemmetjes terug te duwen. Mocht de bumper iets verbogen zijn dan kun je altijd proberen hem zelf terug te buigen voordat je een nieuwe aanschaft. Is het dan toch echt tijd voor een nieuwe? Zorg dat je er eentje vindt van hetzelfde model, dat is wel zo handig (knipoog).

Motor

Ook motoren worden vaak hergebruikt en door menig Nederlander gegoogled. Met een kleine opknapbeurt kun je een oud motorblok namelijk prima opnieuw gebruiken. Zorg er wel voor dat de motor technisch gezien ook daadwerkelijk in jouw auto kan, en wees bij een grote klus als deze niet bang om échte specialisten te raadplegen. Bij twijfel zijn we toch altijd liever safe than sorry… Zeker bij dit soort grote klussen. Andere onderdelen waar op het wereldwijde web vaak naar wordt afgespeurd zijn motorkappen en hoedenplanken!

Lees ook:  Hier moet je op letten bij het kopen van een telefoonhouder voor in de auto

Zoeken jullie weleens naar tweedehands onderdelen online? Waar ga je dan naar op zoek? Laat het ons weten in de reacties en deel ook vooral je tips & tricks!

Foto: Marjolein Reman Fotografie.
#spon

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Parijs autoshow 2016: groen, groener, groenst (foto’s en vlog)
Op de brute groene Mercedes-AMG GT-R na waren zijn zo’n beetje alle...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *