Rianne Bergman nieuwe testredacteur FemmeFrontaal

rianne bergman

Hebben wij even mazzel. Racelady Rianne Bergman komt het hardcore testteam van FemmeFrontaal versterken! Rianne is de benjamin van FemmeFrontaal, maar zeker niet minder ervaren. Say hi to FemmeFrontaal Rianne:

Tweede thuis
“Als klein meisje bezocht ik samen met mijn vader regelmatig rally’s. Ik vond het fantastisch! Totdat ik een keertje mee mocht naar het Circuit van Zandvoort om een kijkje te nemen bij het team van BS Racing. Dat was grandioos. Na die dag veranderde ik van meisje naar een femmefrontaal in de dop. Op mijn dertiende ben ik gaan karten met als doel ooit zelf te racen. Op mijn 16e behaalde ik mijn racelicentie en vrij snel daarna had ik het voor elkaar: een eigen raceauto binnen het rijdersteam van Lohuis Autosport. Dit team rijdt met vier Citroën C1’tjes in de PTC Cup. Een laagdrempelige, leuke en gelijkwaardige cup. Het circuit is mijn tweede thuis geworden. En met trots kan ik je meedelen dat mijn derde raceseizoen net van start is gegaan!”

Droomauto
“Mijn droomauto is een BMW M3. Maar op dit moment rijd ik in dezelfde auto als waar ik in race, een Citroën C1. Een vlotte en lekker zuinige auto.”

FemmeFrontaal
“Wat je als lezer van FemmeFrontaal van mij kunnen verwachten zijn eerlijke en leuke verhalen over geteste auto’s. Ik let op de pluspunten en uiteraard ook op de minpunten, maar altijd met een flinke dosis autofun!”

Hier lees je meer over het team van FemmeFrontaal!

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Wordt dit de nieuwe Mazda3? Waar kan ik tekenen?

Tijdens de Tokyo Motorshow deze week onthulde Mazda de Mazda Kai Concept....
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *