Max Verstappen per direct naar Red Bull Racing

Max verstappen

Waanzinnig gaaf nieuws: Max Verstappen racet vanaf volgende week in de Grand Prix van Spanje voor het topteam van Red Bull Racing! 

Hij vervangt Daniil Kvyat, die opnieuw zal toetreden tot het zusterteam Scuderia Toro Rosso. Vanwege de top prestaties van Max Verstappen en een aantal mindere prestaties van Daniil Kvyat vindt de uitruil nu al plaats. Hoppa!

Christian Horner, teambaas: “Max heeft bewezen een jong talent te zijn. Max zijn prestaties bij Toro Rosso waren tot dusver indrukwekkend en we zijn blij dat we hem de kans kunnen geven om voor Red Bull Racing te rijden.

Max is verheugd en tegelijkertijd vereerd met de geboden kans, zo laat hij via Verstappen.nl weten: “Deze volgende stap in mijn nog prille Formule 1-carrière is een waanzinnige kans en ik ben Red Bull Racing en Dr. Helmut Marko dan ook zeer dankbaar voor het in mij gestelde vertrouwen. Het betekent voor mij een nieuwe uitdaging, waarbij ik snel veel kan opsteken in de omgeving van het topteam Red Bull Racing. Daarnaast kijk ik er enorm naar uit om samen te werken met en te leren van een ervaren en bewezen teamgenoot zoals Daniel Ricciardo is.”

“Alle medewerkers van Scuderia Toro Rosso kan ik niet genoeg bedanken voor hun inzet. Iedereen op de fabriek in Faenza en Franz Tost in het bijzonder heeft stuk voor stuk een bijdrage geleverd om mij te brengen waar ik nu ben. We hebben samen een mooie weg afgelegd”, aldus Max.

Vrijdag 13 mei vindt de eerste vrije training plaats van de Grand Prix van Spanje. Wij zitten aan de buis gekluisterd dat weekend!

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!

Lees ook: Ik noem Max weleens de Nederlandse Justin Bieber
Lees ook: Max Verstappen geeft vriendin razendsnel rondje

 

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Waarom accu’s je in de kou laten staan
Ondanks dat we eigenlijk al uitkijken naar de lente, blijft het kwik...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *