Familie etentjes on the road: Jamie Oliver en Land Rover maken het mogelijk!

We kennen allemaal de authentieke foodtrucks uit Hollywood films en heerlijke festivals; maar rollende keukens krijgen een nieuwe definitie. Zo hadden we het in juni dit jaar al over de John Cooker accessoires waarmee je jouw MINI cabrio kunt om toveren naar een foodtruck , maar daar houdt het niet op. Wereldberoemde chef-kok, auteur, TV ster en vader van vijf Jamie Oliver roept met Land Rover de perfecte keuken op wielen in het leven.

Culinaire avonturen

Bij Jaguar Land Rover denken we aan grote, luxe familie wagens; hoe ga je daar een keuken in proppen? Jamie Oliver daagde Land Rover als trouwe klant uit om the ultimate kitchen on wheels te creëren. “I dreamt big and asked for a lot, and what they’ve done has blown my mind. I didn’t think they’d actually be able to put a slow-cooker next to the engine and an olive oil dispenser in the boot, but they did. The result is an amazing Discovery, tailored perfectly for me and the family – we love it. This unique creation means we can take our culinary adventures to the next level”, aldus Jamie.

Obesitas

En een geweldige creatie en prestatie is het zeker. Met een ruime, uitschuifbare werkbank die tevens als tafel gebruikt kan worden en alle keukenapparatuur die je je maar kunt wensen. Maar volledig uitpakken om van de rollende keuken te kunnen genieten is helemaal niet nodig; de Discovery heeft namelijk een broodrooster in het centrale control zitten voor een snelle snack on the road. Oh, en zelfs aan een kruidentuintje is gedacht! Dat allemaal, en ook nog eens ruimte voor de hele familie met zeven zitplekken en 2.500 liter aan bagage.. het is een obesitas-auto op wielen!

Lees ook:  Women’s World Car of the Year presenteert haar 70ste jurylid

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Dit nieuwe automerk is een beauty hoor: de Polestar 1
Het ‘performance label’ Polestar van Volvo introduceert vandaag de Polestar 1. Het...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *