Tover je MINI cabrio om naar foodtruck!

MINI John Cooker Work Pakket

Een combinatie van auto’s en lekker eten? Yes please! Food truck festivals zijn de afgelopen jaar mega populair geworden. Zo hebben we bijvoorbeeld net Rollende Keukens Amsterdam achter de rug en kunnen we in juni weer naar het Trek Food Truck festival! Maar als je de trotste bezitter bent van een MINI cabrio kun je nu ook zelf je vierwieler om toveren in een rollende keuken met deze nieuwe John Cooker accessoires.

MINI John Cooker Work Pakket
MINI John Cooker Work Pakket
Het MINI John Cooker Work Pakket bestaat uit verschillende accessoires zoals een houten werkblad om jouw mini om te toveren in een keuken op wielen. Dit werkblad is gemaakt van duurzaam eikenhout en is zo uitgesneden dat hij als een puzzelstukje tussen het interieur van de auto valt en dan is er dus ook nog genoeg ruimte om zelf in de auto te zitten, achter je plankje als een echte pro met eigen foodtruck. Het enige wat je moet doen is je dakje omlaag en de bestuurdersstoel naar beneden klappen zodat de werkbank neergelegd kan worden. Mocht het weer omslaan dan kun je het dakje van je MINI cabrio gewoon dicht doen, met de werkplank nog geïnstalleerd, zodat je heerlijke sushi, vers fruit of wat je dan ook aan het klaarmaken wordt niet wegspoelt.
MINI John Cooker Work Pakket

Wij zien een hoop heerlijke BBQ’s op te gekke locaties in onze toekomst!

Comments

comments

Lees ook:  Ondertussen in de autowereld: een corona-update
More from Isabeau Kamphuis

Ed Sheeran is overweldigd door reacties op zijn hits, maar die van de politie zag hij niet aankomen!

We sprongen bijna een gat in het plafond toen Ed Sheeran aankondigde...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *