Susie Wolff interviewt Mercedes F1 coureurs over hun eigen vrouw

Hier bij FemmeFrontaal zetten we powervrouwen graag in het zonnetje, en al helemaal als het gaat om powervrouwen uit de automotive industrie. Op de powervrouwen agenda van vandaag: Susie Wolff. Wolff ging zitten met F1 coureur Lewis Hamilton, oud-F1 coureur en wereldkampioen F1 Nico Rosberg en haar man Toto Wolff om twee moeilijke vragen te stellen, en hun antwoorden zullen je verrassen!

Deze dame was niet alleen een F1 testrijder maar is ook getrouwd met het hoofd van Mercedes-Benz Motorport Toto Wolff waarmee zij afgelopen april een prachtig zoontje kreeg (check @susie_wolff op Instagram voor té schattige foto’s van dit nieuwe gezinnetje en andere #susiewolff updates).

Maar naast een nieuwe moeder is Susie ook een officiële She’s Mercedes ambassadeur en zat zij in december vorig jaar om tafel met een aantal belangrijke namen binnen Mercedes-Benz om het te hebben over de rol van vrouwen in hun carrières in de automotive industrie. Bekijk de video hier / hieronder en laat ons vooral weten wat je vindt!

Bron: SHE MERCEDES

Comments

comments

More from Femme Frontaal

Ayrton Senna vereeuwigd in DENIM en te bewonderen tijdens Amsterdam Denim Days

Ayrton Senna is vereeuwigd in spijkerbroeken. De Britse kunstenaar Ian Berry gebruikte...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *