We krijgen spontaan rode wangetjes van de nieuwe BMW 8 Serie Coupé!

nieuwe BMW 8 serie coupe

Op het Concorso d’Eleganza Villa d’Este In Italie (26 t/m 28 mei) schittert de BMW 8 Serie. Hét is een concept, maar veel veranderen zal mister handsome niet. De marktintroductie staat gepland voor 2018 en wij tellen alvast af. Want bij de eerste aanblik trappelen we al van blijdschap! Hier. Moet. FemmeFrontaal. In!

De laatste BMW 8 Serie werd in 1999 gemaakt. En de comeback is veelbelovend. Zelfs de heren van Aston Martin en Mercedes-Benz moeten hier wel een beetje angstig van worden… Wat een waanzinnig aantrekkelijke BMW. Hij komt straks als een coupé- en als cabrioversie. Maar de komst van de nieuwe 8 Serie betekent gelijk ook afscheid nemen van de bad ass oldschool 6 Serie.

Kijk even mee naar de nieuwe BMW 8 Serie

nieuwe BMW 8 serie coupe
nieuwe BMW 8 serie coupe|
nieuwe BMW 8 serie coupe
nieuwe BMW 8 serie coupe

Comments

comments

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’
Written By
More from femmefrontaal
BENTLEY in superzoet PANTONE kleurtje!
De Britse fabrikant van luxe auto’s en sportwagens komt nu in samenwerking...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *