Zet deze Honda alvast op je verlanglijstje!

De nieuwe Honda NSX. Vijfentwintig jaar na het verschijnen van de oorspronkelijke NSX maakt de langverwachte opvolger in het najaar écht haar opkomst! Een Japans juweeltje, mede ontworpen door topvrouw Michelle Christensen, designer bij Honda.

Eigenlijk wilde ze fashiondesigner worden. Gelukkig heeft haar vader daar een stokje voor gestoken en Michelle gemotiveerd haar talenten in te zetten voor automotive: “I am a car geek. I grew up in a big car family, going to dragraces as a kid and working on my dads hot rod”.

Honda NSX

In de Honda NSX zit straks een V6-motor gekoppeld aan een negenversnellingsbak met dubbele koppeling en drie elektromotoren. Dat bij elkaar opgeteld maakt 550 pk. En dat gaat straks supersnel! De 2017 NSX heeft klassieke lage en brede afmetingen die je doen herinneren aan de oldschool versie. Gecombineerd met scherpe contouren en een brutaal ontwerp aan de voorkant en achterlichten als eerbetoon aan de originele NSX, staat hier straks een hele spannende auto voor de prijs van een Porsche. Kortom, een sportauto om van te smullen. Honda’s nieuwe signature car.

HOnda NSX
Honda NSX Type R 1st Generation
2015 Honda NSX
2017 Honda NSX

Zet jij haar (de auto off course) op je verlanglijstje?

Comments

comments

Lees ook:  PEUGEOT E-3008 (2024): met deze EV tik je straks de 700 km range wél aan
Written By
More from femmefrontaal
Zijn we klaar voor de Autopilot van Tesla Model S?
Wanneer rijdt de auto helemaal vanzelf en kunnen we lekker pitten op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *