Hanna Verboom gezicht van nieuwe Hyundai IONIQ

Hanna Verboom

Maar Hanna, wat doe je nu? Van een klassieke oranje BMW naar een ecologische witte Hyundai EV! Autoliefhebber Hanna Verboom liet haar prachtige doch benzineslurpende 3 serie even voor wat het is en reed de afgelopen weken in de gloednieuwe én schone Hyundai IONIQ, met als doel bekende en minder bekende Nederlanders aan de tand te voelen over hun ecologische voetafdruk.

Hanna Verboom legt in de video’s haar gesprekspartners verrassende CO2 dilemma’s voor. Daarmee beweegt ze hen ertoe gedegen na te denken over schone mobiliteit. Zo is ze de afgelopen weken onder meer in gesprek gegaan met DJ Isis (Isis van der Wel), met 538-radiomaker Coen Swijnenberg, maar ook met Bright-journalist Rutger Middendorp. Hanna: ” Het waren stuk voor stuk bijzondere ontmoetingen met een aantal uitdagende thema’s. Welke dat zijn? Daarvoor moet je de video’s natuurlijk bekijken.”

De Hyundai IONIQ is ’s werelds eerste auto die de keuze biedt uit drie verschillende elektrische aandrijflijnen: elektrisch, plug-in hybride en hybrideEen interessante move van de actrice, gezien haar prachtige privé auto. Eentje waar stiekem geen spaarbrandertje aan kan tippen!

Comments

comments

Lees ook:  Next level elektrisch rijden met de nieuwe Peugeot E-3008
Written By
More from femmefrontaal
HOT CAR ALERT: nieuwe Audi A6
Dé rivaal van de BMW 5 Serie is daar! Audi introduceert de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *