Nieuwe Land Rover Discovery gebruikt als kleurplaat

Land Rover Discovery

Over een kleine twee weken is het zover, de lancering van de nieuwe Land Rover Discovery. Om ons alvast nieuwsgierig te maken naar de vernieuwde Discovery hebben de designers van Land Rover hun kinderen laten kliederen, huh tekenen, op de nieuwe telg!

En dat ziet er best vrolijk uit voor een familie-auto. De kleurplaat is een car wrap die, heel slim, nog van alles bedekt van de nieuwe Land Rover Discovery. Maar wel leuk bedacht, je auto als kleurplaat! Leuke zaterdagmiddag besteding, paps en mams (knipoog)?

Land Rover Discovery Land Rover Discovery Land Rover Discovery

Comments

comments

Lees ook:  CUPRA onthult de nieuwe Formentor en Leon en wij waren erbij
Written By
More from femmefrontaal
Taxibusje omgetoverd tot hotel in New York
Waarom zou je een fortuin uitgeven aan een hotel in New York...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *