Wat je alvast moet weten over de nieuwe BMW 5 serie!

nieuwe BMW 5 serie

Lekker hoor, de nieuwe BMW 5 serie! Zakelijk, chique én sexy. Tijdens een persmeeting, vorige week op het hoofdkantoor van BMW Nederland, werd hij onthuld aan de pers. Dit is wat je alvast moet weten over nieuwe 5 serie:

1. Hoewel hij als twee druppels water op zijn broer lijkt, is hij toch weer knapper. Naast het feit dat hij langer, breder en hoger is dan het vorige model valt hij op door zijn dubbele vouw aan de buitenkant en knalpijpen aan beide kanten van de achterbumper.

nieuwe BMW 5 serie

2. Het interieur ademt luxe en comfort uit.

3. In 1972 werd de allereerste BMW 5-serie geboren. Time flies, want we zijn nu bij de zevende generatie 5 serie.
nieuwe BMW 5 serie

4. Gadgetfreaks kunnen helemaal los in de nieuwe BMW 5 serie. Alle opties beschikbaar op de 7-serie vind je ook terug in de 5-serie, inclusief ‘gesture control’ waarbij je de camera in de auto kan bedienen met een handgebaar.
nieuwe BMW 5 serie

5. Eén op de zes verkochte BMW’s is tot op heden een 5-serie geweest. BMW heeft dus hoge verwachtingen van de nieuwe telg! En nu de ‘bijtellings-soap’ vanaf 2017 in NL voorbij is gaan ook zakenvrouwen- en heren misschien weer wat meer kiezen met hun hart.

6. De nieuwe 5 Serie is de meest zelfrijdende BMW ooit, volgens de Duitse autodoktoren. Hij heeft maar liefst 23 sensoren waarmee semi-autonoom rijden volledig veilig is.

7. De 2017 BMW 5 serie is verkrijgbaar in verschillende smaken inclusief een 530i en 540i benzine en de 520d en 530d turbodiesels, later worden hier nog drie versies aan toegevoegd, waaronder een plug-in hybride versie.

Lees ook:  Fiat 600e: comeback kid

nieuwe BMW 5 serie

8. Mooie auto’s kosten geld. De vanaf prijs lijkt dan misschien mee te vallen (55.299 euro), maar wil je genieten van alle gadgets aan boord en een beetje mooie motor? Tel er dan alvast 20.000 euro bij op. Begin februari 2017 worden ze geleverd. Helaas net na de 15% plug-in-hybride-deadline (knipoog).

Foto header: Jacco van de Kuilen

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Formule 1 voor vrouwen in de pijplijn!
Gaat het dan toch echt gebeuren? Een Formule 1 speciaal voor vrouwen?...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *