Throwback 2011: George Michael in allereerste Carpool Karaoke van James Corden

George Michael allereerste Carpool Karaoke

Ik ben onder de indruk van het plotselinge heengaan van George Michael. Hij was, nee is, een jeugdidool van mij (en van de hele redactie) met heerlijke muziek en een echt eigen stijl. Toen ik vanmorgen het nieuws hoorde, moest ik direct denken aan de allereerste Carpool Karaoke waarin James Corden met George Michael … Al lang voordat Carpool Karaoke echt populair werd. Ook hier weer George Michael die bijdraagt aan een nieuwe trend. Bekijk de Carpool Karaoke  hier en probeer het droog te houden.

James Corden op Twitter over het plotselinge overlijden van George Michael:  “Ik heb genoten van George Michael. Hij was een absolute inspiratie. Altijd zijn tijd vooruit.

Comments

comments

Lees ook:  Zakenauto van het Jaar 2021: Tesla Model 3
More from Odiel Mennink
Audi TTS roadster: Let’s get loud about!
Classy en fabulous! Nederlandse superlatieven kan ik even niet bedenken voor deze...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *