Meest sexy auto’s in 2016

BMW M2
Foto: Lars Oosterveen

Bij welke auto dacht jij dit jaar: “Sexy! Hier wil ik wel een beschuitje mee eten!”. Was het de nieuwste sedan van een mooi Italiaans merk? Of die bloedsnelle McLaren? De kans is groot dat het een van de onderstaande auto’s was! Speciaal voor jou, onze top vijf van meest verleidelijke (en gelijk ook minst praktische) auto’s uit 2016!

FemmeFrontaal editors choice:

1. McLaren 570S
Flirt Factor: 10
“Deze woest aantrekkelijke 570S laat zelfs mannen, graaiend naar hun smartphone, struikelen op de trap op weg naar de parkeerplaats. Doutzen Kroes move over. Want niet alleen op de parkeerplaats, overal waar ik met mijn woeste 570S kom veroorzaakt het opschudding. Ie-de-reen wil met de BA’er (beroemde auto) op de foto!”, tester Odiel Mennink.
14-9-mclaren-570s-1713
Lees en bekijk onze (video) volledige rij-impressie met de McLaren 570S.

2. BMW M2
Flirt Factor: 9
“Ik rij nog maar net op de snelweg of er wil al een motorrijder met de M2 spelen. Opgevolgd door mannen in BMW’s die bewust naast mij blijven hangen op de provinciale weg. En bijna thuis, in de woonwijk, word ik ook nog eens opgehouden door wild gebarende heren die een M2-autopraatje met mij willen maken. Wat een aandacht! Dat is nou het effect dat sportieve lijnen, brede heupen, dikke sloffen en vier brullende uitlaatpijpen op de wereld hebben. Flirtfactor to the max!”, tester Evelin Dorssers.

BMW M2
Lees en bekijk onze (video) volledige rij-impressie met de BMW M2.

3. Porsche 718 Boxster S
Flirt Factor: 9
“Come to mama! De 718 Boxster S ziet er indrukwekkend aantrekkelijk uit. Aan de achterkant kom ik een nieuwe zwart glimmende streep tegen met daarin het woord ‘Porsche’ verwerkt als verbindend element tussen de achterlichten. In een oogopslag zie ik dat hij lager en breder op weg ligt en beter geproportioneerd is dan zijn voorganger. Oké, een beetje pauper is hij wel als je hem in een witte kleur aanschaft, maar dat maakt hem stiekem ook weer woest aantrekkelijk!”, tester Odiel Mennink.
Porsche 718 Boxster S
Lees en bekijk onze (video) volledige rij-impressie met de Porsche 718 Boxter S.

4. Jeep Wrangler
Flirt Factor: 9
“Een jonge meid in de knalgele Jeep Wrangler. Ja hoor, dat zorgde toch wel voor wat bekijks toen ik even bij de Appie boodschapjes kwam doen. Behalve zijn uitgesproken kleur, zijn gigantische wielen, heavy metal look, en vierkante voorkomen is zijn robuuste offroad-look natuurlijk dé eyecatcher.”, tester Rianne Bergman.
Jeep Wrangler-rijdend-femmefrontaal
Lees en bekijk onze (video) volledige rij-impressie met de Jeep Wrangler.

Lees ook:  Hoe kun je een Univé autoverzekering afsluiten die bij je past?

5. MINI Cooper John Cooper Works cabrio
Flirt Factor: 9
“Alleen al van de woorden ‘John Cooper Works’ gaat mijn autohart sneller kloppen. MINI heeft er alles aan gedaan om hem er top notch uit te laten zien. Mysterieus zwart met opvallende rode remklauwen, rode spiegelkappen, dubbele uitlaten, 17 inch wielen én rode striping op de motorkap. Een hunk op wielen. En mijn grijns wordt nog breder als ik de MINI John Cooper Works (JCW voor de kenners) start….”, tester Rianne Bergman.
MINI_JCW_8257
Lees en bekijk onze (video) volledige rij-impressie met de MINI Cooper John Cooper Works cabrio. 

Wat was jouw hoogtepuntje op wielen dit jaar? Let us know!

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Wil jij naar het Nationaal Oldtimer Festival?
Wil jij zondag 2 augustus naar het Paddock Porsche/Nationaal Oldtimer Festival? Laat...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *