De Mercedes-Benz powervrouwen kalender 2017 verdient een plekje aan de muur!

Mercedes-Benz passenger car calender

Het nieuwe jaar is al weer in volle gang, en bij een nieuw jaar hoort een nieuwe jaarkalender. Tegenwoordig hebben we onze telefoons voor het bijhouden van onze meetings,  lunchafspraken en bioscoop dates, maar dat betekent niet dat het omwisselen van de kalender aan de muur een traditie is die moet verdwijnen. FemmeFrontaal heeft de kalender voor 2017 in ieder geval uitgekozen: de ‘Mercedes-Benz passenger car calender’.

Geen standaard auto kalender met flitsende foto’s van racemonsters en een heavy font. De Mercedes kalender toont wereldbekende supervrouwen die ieder op hun eigen manier en met een vrouwelijke point-of-view een Mercedes model showen; niet met henzelf in beeld, maar door de lens!

En met wereldberoemd bedoelen we dan ook world famous. Oh, en aan het woordje topvrouwen is ook niks gelogen. Ladies als Oliva Newton-John en de actrice Lucy Liu werkten mee aan de kalender en lieten met zelfgemaakte foto’s hun personal touch in de kalender achter. En het resultaat is jaw-dropping en verdient absoluut een plekje aan onze muur. *

FemmeFrontaal’s favo shots
#Augustus – Met de koffers op de achtergrond en de vage schim van een high heel doet deze foto ons denken aan de perfecte high class roadtrip

Mercedes-Benz passenger car calender

August by Petra Nemcova

#November – het contrast tussen de donkere, metallic glans van de Mercedes-Benz GLS en de felle graffiti muur laat deze foto poppen als geen ander.

Mercedes-Benz passenger car calender
November von Lucy Liu

#December – dit theatrale shot en statement opzet vinden wij perfect aansluiten bij de laatste maand van het jaar die gevuld zit met feestdagen en nostalgie.

Mercedes-Benz passenger car calender
Dezember von Atsuko Kudo

Neem een kijkje in de kalender en laat ons weten wat jouw favoriete maand is!

Lees ook: 2017 Pirelli-kalender.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Meest gerecyclede auto van 2018: Ford Ka
Tegenwoordig wordt in Nederland 98,6%(!) van een auto gerecycled of herbruikt, zodra...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *