3 x car loving Instagram accounts om te volgen

Alhoewel we het niet allemaal even graag toegeven; Instagram is de verslaving die de wereld heeft overgenomen en weinig van ons kunnen zeggen dat ze niet dagelijks het platform checken. Niet zo gek, want wie wordt er nou niet blij van een dagelijkse dosis Instagram aesthetics? Het komt waarschijnlijk niet als een verrassing dat dit voor ons het volgen van verschillende auto liefhebbende accounts inhoudt. We’re here to share: deze accounts posten de meest esthetische foto’s van auto’s.

@carsnobiety

Foto’s van hoge kwaliteit op top locaties: carsnobiety heeft er genoeg van. Een constante stroom van minstens één maar vaak meerdere posts per dag maken onze dag weer een stukje beter. Van de echte classics tot de meest nieuwe modellen; voor ieder wat wils en wij worden er blij van.

@relivinap

De in LA gebaseerde fotograaf, Cooper Davis, deelt zijn prachtige shots met ons op zijn Instagram account RelivinAP. Hij speelt graag met licht en misschien nog wel liever met schaduwen en heeft maar al te goed door wat Instagram aesthetics inhoudt. Daarnaast geeft hij ook nog eens een kijkje achter de schermen via zijn highlights. Kortom, dit account is een echte must follow voor fotografie en sportauto lovers.

@amazingcars247

Dit account deelt de werken van automotive fotografen van over de hele wereld. Naast en constante stroom van prachtige plaatjes is dit het perfecte account om te volgen en nieuwe autoliefhebbers/automotive fotografen te ontdekken. Instagram is en blijft natuurlijk een social platform.

Comments

comments

Lees ook:  Welke verzekering kun je afsluiten voor jouw bolide?
More from Isabeau Kamphuis
5 x Formule 1 circuits voor op je bucketlist
Iedere Formule 1 liefhebber heeft waarschijnlijk zijn of haar eigen ‘circuit der...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *