5 x royal cars waar wij wel in rond gechauffeurd willen worden

Het aftellen naar Koningsdag is officieel begonnen want morgen is het al weer zo ver! Oranje gaat ons landje even flink overnemen: oranje outfits, oranje tompoucen, oranje versiering. Je kunt je dag struinend over de markt besteden (als het weer het toelaat) maar zou het niet veel leuker zijn om je als een echte royal door de straten te laten vervoeren? Misschien niet het meest realistische dagje uit, but a girl can dream! In deze vijf royal cars willen wij ons wel een dagje laten rond chauffeuren.

BMW 7-serie

De nieuwe verlengde 7-serie vormt het limousinevlaggenschip van BMW en is slimmer en luxer dan ooit te voren. De leren stoelen zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook een droom om in weg te zakken en deze BMW heeft een infotainment systeem waar je U tegen zegt.

Rolls Royce Phantom

Als we het hebben over een auto met chauffeur dan moet er natuurlijk een Rolls Royce in het rijtje staan. De Rolls Royce Phantom is het perfecte voorbeeld van een auto waarvan wij het niet erg vinden om de achterbank te zitten, zeker niet met de super deluxe privacy suite die bij dit model mogelijk is.

Mercedes-Benz G-klasse

De Mercedes-Benz G-klasse is één van de meest besproken SUV’s van de afgelopen jaren en staat misschien nog wel beter bekend als de “G wagon”. Een ritje in deze auto geeft je gegarandeerd een machtig, misschien wel koninklijk, gevoel. En als de chauffeur zijn pauze neemt springen we natuurlijk zelf even achter het stuur voor een off-road avontuur.

Bentley Mulsanne

Nog zo’n automerk dat in dit rijtje natuurlijk niet kan missen is Bentley. Het luxe Britse merk staat voor op en top luxe en klasse en de Mulsanne vormt het perfecte Bentley vlaggenschip. Wij zeggen zeker geen nee tegen een ritje achterin.

Range Rover Velar

Wie houdt er niet van een goeie Range Rover? Het zijn SUV’s met power maar ook klasse, zeker de Range Rover Velar. Het design is strak en modern wat deze wagen van flinke proporties bijna een slanke look geeft. Maar in dit lijstje gaat het natuurlijk allemaal om de binnenkant, die bij de Velar compleet is ongericht om passagiers een comfortabele reis naar hun eindbestemming te geven.

Lees ook:  Buckle up met Lexus (en Beyoncé)

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Absolute droomauto: de nieuwe Audi R8 Spyder
Nog sneller, nog lichter en nog dynamischer: de nieuwe Audi R8 Spider....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *