Roadtrip goals: kamperen op je MINI Countryman

AirTop Roof Tent Autohome

Juni is alweer in volle gang en de eerste dag van de zomer is om de hoek, in andere woorden: roadtrip time! Ook bij MINI ligt de focus duidelijk op de zomer. Niet alleen kun je nu je MINI omtoveren in een rijdende keuken, je kunt de complete buiten leef ervaring nu afmaken met deze te gekke AirTop roof tent.

De nieuwe MINI Countryman staat volledig in het teken van ontdekken. Een MINI was nog nooit zo ruim en er is dan ook genoeg ruimte voor vijf man, inclusief bagage! Maar niet alleen is hij ruim, hij is ook gebouwd om buiten de stad te treden. Waar we bij MINI vaak denken aan kleine, compacte en trendy auto’s voor in de stad heeft de nieuwe Countryman geen asfalt nodig om goed te kunnen scheuren. Allemaal super tof en wij worden er enthousiast van, maar alsof dit nog niet genoeg is kun je hier dus ook nog deze special edition AirTop roof tent aan toevoegen.

AirTop Roof Tent Autohome

Door de railings op het dak van de nieuwe MINI Countryman zit de tent stevig vast en hoef je je ’s nachts geen zorgen te maken om je tentje want van haringen is natuurlijk geen sprake. Net zo ingewikkeld als een pop-up tent en zonder gereedschap zo op te zetten en te monteren. Net geen meter hoog en 2,10 meter lang bij 1,30 meter breed heb je in je eentje maar ook samen genoeg ruimte om onderweg een goede nachtrust te pakken.

AUTOHOME maakt al ruim 50 jaar roof top tenten voor de ideale roadtrip en het was dan ook hoog tijd dat er een nieuwe model voor op de MINI’s kwam!

Comments

comments

Lees ook:  DIKKE BAKKEN: deze drie pk-kanonnen wil je op de oprit
More from Isabeau Kamphuis

Wel of geen winterbanden? Dit zijn de feiten en fabels

We konden afgelopen weekend allemaal genieten van een uurtje extra slaap, heerlijk!...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *