9x lelijke eentjes op wielen

lelijke auto's

We hebben het regelmatig over nieuwe ontwikkelingen in autodesign en hoe sommige auto’s een plekje in een museum verdienen. Toch waren niet alle designs over de jaren succesvol. Schoonheid is objectief en iedereen is vrij om zelf te bepalen wat hij of zij mooi vind. Maar laten we eerlijk zijn, dit is geen mooi lijstje.

1. Pontiac Aztek

Monster Frankenstein was een betere naam geweest, want deze auto ziet eruit alsof er stukjes van verschillende modellen aan elkaar zijn geplakt. Maar hey, Walter White (red. Breaking Bad), loved it 😉
lelijke auto's

2. Nissan Cube

Vierkante modellen waren populair in de jaren negentig maar Nissan nam dit wel erg letterlijk met dit blokje op wielen.
Nissan Cube

3. Suzuki X90

Zo lelijk dat hij best schattig is; de Suzuki X90. Alsof een SUV en een Smart fietspad karretje een baby hebben gekregen.
lelijke auto's

4. Nissan Micra C+C

Nog een Nissan in de lijst, dit keer geen vierkant blokje maar veel beter is het niet. Beste te omschreven als misvormde Barbie auto; iets klopt er gewoon niet, we kunnen er onze vinger alleen niet op leggen.
lelijke auto's

5. Daihatsu Move

Alhowel dit saaie blokkendoosje niet meer wordt verkocht in Nederland, lijken de briljant lelijke karretje niet uit te sterven. Een Canta is nog leuker…
lelijke auto's

6. Lamborghini LM002

Rambo Lambo is zijn bijnaam en was geliefd bij de Arabische grenspolitie. Maar bij een Lamborghini denken we aan brute eye-catchers met gladde lijnen en niet aan dit blokkendoosje en tevens de eerste SUV die Lamborghini ooit gemaakt heeft. Gelukkig kon het vanaf hier alleen maar beter worden.
lelijke auto's

Lees ook:  Vrouwen in de autosport: ‘talent heeft geen gender’

7. SsangYong Rodius

Geen auto die je koopt om trots mee rond te paraderen maar wel erg praktisch door alle extra ruimte die zijn lelijke achterwerk te bieden heeft.
lelijke auto's

8. Toyota Yaris Verso

Zelden hebben we een auto gezien die zo suf is als de Yaris Verso. Beteuterig kijkt het autootje uit zijn koplampen. Alsmede zijn chauffeurs. Want als je eenmaal achter een Toyota Yaris Verso rijdt op een 100 km/u weg, weet je dat je nog lang niet thuis bent… “Het gas zit rehechts!!!”
lelijke auto's

9. Fiat Multipla

Last but definitely not least, een van de lelijkste auto’s die je kunt tegen komen onderweg (cult bijna). Fiat, what were you thinking?
lelijke auto's

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
K-Popgroep Blackpink x Kia
Of ze al een rijbewijs in de pocket hebben, geen idee! Maar...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *