WIN: auto-accessoirepakket t.w.v. €500 van Marktplaats!

Steeds meer mensen gaan op zoek naar auto-accessoires om hun auto op te leuken. Van dashcams, schoonmaakpakketten, zomer- en winterbanden, navigatiesystemen, dakdragers tot ruitenwissers. De ‘ik-pimp-mijn-auto-zelf-wel’ consument wint steeds meer terrein en FemmeFrontaal juicht dat toe. Daarom maak je nu kans op een auto-accessoirepakket t.w.v. €500 van Marktplaats!

Autobezitters zijn zich beter bewust van de kostenbesparing als men zelf onderdelen vervangt, vernieuwt of inkoopt. De kennis om bijvoorbeeld ruitenwissers te installeren is makkelijk te vinden op internet door een DIY, ofwel ‘Do It Yourself’ filmpje te bekijken. Een leuk weetje: kijkend op automerk niveau valt op dat BMW- en Alfa Romeo-eigenaren meer naar interieur producten kijken als navigatie en leer en dat Volkswagen- en Opelrijders meer op zoek zijn naar plaatwerk als een motorkap of handgrepen, volgens Marktplaats. De emotiekoper versus de pragmatische koper.

Maak kans op een auto-accessoirepakket t.w.v. €500 van Marktplaats
Is jouw auto toe aan een opleukbeurt en wil je (zoals de Russen al langer doen) al het verkeer om je heen met een camera in de gaten houden? FemmeFrontaal mag van Marktplaats (feest!) een auto-accessoirepakket twv €500 van Marktplaats!! Wat zit daar allemaal in?
1. Een te gekke BlackVue DR650GW-2CH WiFi & GPS Dashcam
2. Een verse set ruitenwissers
3. Een praktische interieurschoonmaaktset
4. Een handige schroevendraaierset

Marktplaatspakket

HOE KUN JE DIT GAVE AUTO-ACCESSOIREPAKKET WINNEN?
Het enige wat je moet doen is je inschrijven voor de nieuwsbrief van FemmeFrontaal én de volgende vraag hieronder of op Facebook FemmeFrontaal te beantwoorden: Waarom verdient jouw auto dit superleuke auto-accessoirepakket? Nabrander: alleen als je beide zaken hebt gedaan, maak je kans!

Lees ook:  Women's World Car of the Year 2024: ontdek de genomineerde auto’s per categorie

We kunnen slechts alleen één fan van FemmeFrontaal blij maken! Deze winactie loopt tot 30 september 2015. Winnaars worden via FemmeFrontaal benaderd.

DE WINACTIE IS INMIDDELS VERLOPEN.

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Junkyard Race: De Galaxy Girls gaan Space and Beyond!  
Vorig jaar raceten FemmeFrontaal raceladies Evelin Dorssers en Rianne Bergman samen met Janique van...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *