De vrouwelijke kijk op de IAA in Frankfurt

De IAA  (Internationale Automobilausstellung) in Frankfurt. Als échte autofreak MOET je daar een keer zijn geweest. Maar dan wel met gympies aan je voeten en niet met hoge hakken. Want op één dag kun je zo’n 20 km afleggen om de nieuwste, hipste, mooiste, snelste, verstandigste en lelijkste auto’s te spotten. De IAA is de aller-aller-grootste autoshow van Europa en je kijkt er werkelijk je ogen uit. Vooral de Duitse automerken pakken groots uit in eigen land. De hal van Mercedes-Benz is zo groot, het lijkt wel een klein dorp. En dan hebben we de immense stand BMW nog niet genoemd, met een gaaf indoor racetrack. FemmeFrontaal was er ook en deed – hooggehakt –  verslag van de IAA autoshow in Frankfurt. Voor publiek is de autoshow geopend tot 27 september.

 Foto-album:

Comments

comments

Lees ook:  Fiat Topolino: stadsauto of strandauto?
Written By
More from femmefrontaal
Meest sexy auto’s in 2016
Bij welke auto dacht jij dit jaar: “Sexy! Hier wil ik wel...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *