5x waarom de Koenigsegg Regera op je droomauto lijstje thuishoort

koenigsegg regera

Wij hebben er al eerder kennis mee mogen maken: de Koenigsegg Regera. Een machine waar je u tegen zegt en een absolute supercar, en laat fantaseren over supercars nou in de top 10 staan van dingen die we graag doen, vlak onder erin rijden natuurlijk. Daarom een lijstje met 5 reden waarom de Regera een plekje verdient in de categorie droomauto’s, and don’t worry: er zijn foto’s!

  1. Robot

De Koenigsegg Regera is de eerste auto ter wereld waarin je alle deuren, klepjes en noem het maar op kunt behandelen met een druk op de knop met dank aan het nieuwe “Autoskin” systeem. Dit is eigenlijk al genoeg reden om deze auto een ere plaatsje te geven in onze stoute dromen. Nog niet overtuigd? Op naar reden #2.

koenigsegg regera

  1. Design x functie

Het Autoskin systeem is niet het enige waarmee de Regera een wereldprimeur maakt. De auto heeft een spoiler die volledig in het design verdwijnt, zo behoud je de strakke lijnen van het design wanneer je de spoiler niet nodig hebt.

koenigsegg regera

  1. Power, baby!

De combinatie van een twin-turbo V8, drie elektrische motoren en een accu waarmee je heel Amsterdam kunt verlichten maakt de auto niet alleen lichter maar ook krachtiger: yes please!

koenigsegg regera

  1. Comfort on a new level

Koenigsegg staat voor snelheid, dat is geen geheim. Maar de Regera is toch wel de meest luxe wagen van het stel. Comfort kuch was nog nooit zo comfortabel…

koenigsegg regera

  1. Eye-catcher

De binnenkant is natuurlijk super belangrijk bij een auto, maar laten we eerlijk zijn, het plaatje aan de buitenkant moet wel kloppen en deze wagen heeft de looks zeker.

Lees ook:  Naar deze vijf auto’s waren jullie het meest nieuwsgierig in 2023

Comments

comments

More from Isabeau Kamphuis
Liefde voor auto’s of in de auto? Misschien wel allebei…
Happy V-day! Of je nu gelukkig in een relatie zit of single...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *