Video: Evelin ging een nacht op stap met de Aston Martin DB11

Aston Martin DB11

FemmeFrontaal Awesomeness

10 Flirt Factor
10 Drive
9.5 Comfort
9 High Heels proof
9 Value for money
9.5

“He kept me awake until 05:00 AM”, Evelin. Je moet er wat voor over hebben om in de meest ultieme droomauto te mogen rijden! De opnames vonden onlangs plaats in hartje Amsterdam, in het holst van de nacht. Sorry, Amsterdammers voor de overlast (knipoog). Het is een film van Storm Visual Solutions in opdracht van Prins Esclusivo Nunspeet. Daar staat de DB11 in de showroom voor dikke 300.000 euro.

Bekijk hier FemmeFrontaal Evelin in de hoofdrol in mooiste Aston Martin DB11 film ever!

“Passion is not to be awaited,
you should hunt it down.
And we’ve got
the ultimate tool to do so:
the Aston Martin DB11″ 

De meest begeerlijke auto van het moment, de Aston Martin DB11. Na maar liefst 12 jaar is de legendarische Aston Martin DB9 opgevolgd door de wonderschone DB11. De DB10 was alleen voor de one and only James Bond. De kick ass versie waar Evelin in rijdt beschikt over een échte V12 (waar je vind je die anno 2016 nog?), 5.2l benzinemotor (hallo tankstation), 608 pk (sorry buren) en twee turbo’s (want eentje is ook maar zo alleen).

Aston Martin DB11

Aston Martin DB11

Comments

comments

Lees ook:  Citytrips met de elektrische auto: drie bestemmingen
Written By
More from femmefrontaal
Dikke Audi’s voor spelers Bayern München
Geen lullig Opeltjes of te kleine Mercedessen voor de spelers van Bayern...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *