Hoppa: Peugeot 3008 Car of the Year 2017!

Car of the year 2017

Vers van de autopers: de nieuwe Peugeot 3008 is zojuist door Europese autojournalisten verkozen tot Auto van het Jaar 2017! Dit keer zijn wij het volledig met de heren van de internationale jury eens. Chapeau Peugeot! Het is een prachtige auto geworden, die ook nog eens lekker rijdt en prima betaalbaar is.

De 3008 liet onder meer de Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes-Benz E-Klasse, Nissan Micra, Toyota C-HR en Volvo S90 achter zich. Het bleek een nek-aan-nek race te zijn geweest met de Guilia, een totaal andere auto natuurlijk, met ander rijderspubliek. Vorig jaar won de Opel Astra.

Comments

comments

Lees ook:  Alfa Romeo 33 Stradale: a più bella!
Written By
More from femmefrontaal
Schultz denkt na over volledig verbod op appen en sms’en in de auto
Als het aan Minister Melanie Schultz van Haegen van Infrastructuur ligt is er...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *