Hoppa: Peugeot 3008 Car of the Year 2017!

Car of the year 2017

Vers van de autopers: de nieuwe Peugeot 3008 is zojuist door Europese autojournalisten verkozen tot Auto van het Jaar 2017! Dit keer zijn wij het volledig met de heren van de internationale jury eens. Chapeau Peugeot! Het is een prachtige auto geworden, die ook nog eens lekker rijdt en prima betaalbaar is.

De 3008 liet onder meer de Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes-Benz E-Klasse, Nissan Micra, Toyota C-HR en Volvo S90 achter zich. Het bleek een nek-aan-nek race te zijn geweest met de Guilia, een totaal andere auto natuurlijk, met ander rijderspubliek. Vorig jaar won de Opel Astra.

Comments

comments

Lees ook:  De motor komt weer langzaam op gang: een corona update
More from Femme Frontaal

Spectaculair race evenement: Racing for Make-A-Wish

Op woensdag 4 oktober organiseert Autosport Business & Events, in samenwerking met...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *