Hoppa: Peugeot 3008 Car of the Year 2017!

Car of the year 2017

Vers van de autopers: de nieuwe Peugeot 3008 is zojuist door Europese autojournalisten verkozen tot Auto van het Jaar 2017! Dit keer zijn wij het volledig met de heren van de internationale jury eens. Chapeau Peugeot! Het is een prachtige auto geworden, die ook nog eens lekker rijdt en prima betaalbaar is.

De 3008 liet onder meer de Alfa Romeo Giulia, Citroen C3, Mercedes-Benz E-Klasse, Nissan Micra, Toyota C-HR en Volvo S90 achter zich. Het bleek een nek-aan-nek race te zijn geweest met de Guilia, een totaal andere auto natuurlijk, met ander rijderspubliek. Vorig jaar won de Opel Astra.

Comments

comments

Lees ook:  Zo oud is de oudste Nederlander met een rijbewijs
Written By
More from femmefrontaal
Een auto online aanschaffen: durf jij het aan?
Stap jij ook met tegenzin een showroom binnen? Je bent niet de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *