Panamera Sport Turismo: Porsche meets familieauto?

Porsche Panamera Sport Turismo

Het moet niet gekker worden maar het is echt waar; Porsche komt met een familieauto! De Panamera Sport Turismo is niet wat je in eerste instantie zou verwachten van het merk maar sluit toch erg goed aan bij het Porsche image. Met het 4+1 stoelconcept, een mix tussen een familiewagon en typische Porsche design, is hij er speciaal voor dagelijks gebruik. Een chique werkmansauto zeg maar!

Porsche Panamera Sport Turismo

Porsche Panamera Sport Turismo

De Sport Turismo is de eerste Panamera met drie (2+1) zitplaatsen op de achterbank; perfect voor de gemiddelde gezinsgrootte dus. Maar hij is er ook als vierzitter met achterin twee elektrische verstelbare stoelen, de luxe uitvoering noemen we het maar. Naast de extra zitruimte is er ook nog eens een hoop bagageruimte. Perfect voor weekendjes weg, de kinderen naar voetbal rijden of het vervoeren van de wekelijkse boodschappen. Wat wil je nog meer in een familieauto?

Porsche Panamera Sport Turismo

Maar op het gebied van design herken je de nieuwe Panamera wel meteen als een echte Porsche. Alle afmetingen zijn in verhouding en hebben de proporties die bij het merk horen en dat Porsche neusje herken je natuurlijk meteen.

De Panamera Sport Turisme die deze maand tussen de 9e en de 19e te zien zal zijn op de Autosalon van Genève en je kunt hem nu al bestellen! Officieel wordt hij in oktober in Nederland geïntroduceerd.

Comments

comments

Lees ook:  PEUGEOT E-3008 (2024): met deze EV tik je straks de 700 km range wél aan
Written By
More from femmefrontaal
Onze favoriete Bond Girl auto’s
Van MG B tot Ferrari, de vrouwen van James Bond hebben een bijzondere...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *