Junkyardrace: Bekijk hier hoe de Galaxy Girls tweede werden!

Vrijdag 17 maart stond het enige damesteam van de Junkyard race aan de start. Met een BMW in Spacesuit en bijpassende planeten, werd het thema van deze race (Space and Beyond) perfect weergegeven door de raceladies.

Liever kijken naar de overwinning van de Galaxy Girls?


Evelin Dorssers, Janine Pronk Venema, Mariska Miedema en Rianne Bergman a.k.a. The Galaxy Girls stonden hun ‘vrouwtje’ tijdens deze zes uur durende race. Door het vuur uit hun pumps te rijden, een goed uitgekiende pitstopstrategie én perfect teamwork raceten zij als tweede in hun klasse over de eindstreep! Yeah!!

Dat moest gevierd worden met Moët & Chandon champagne…euh…BIER! De door Racefactory geprepareerde Galaxy BMW kreeg een schuimdouche van bier en de Galaxy Girls vierden tot diep in de nacht de overwinning van planet Venus!

Bekijk ook de mooie foto’s van Raymond Zonneveld van deze dag!

Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017 Junkyardrace 2017

Comments

comments

Lees ook:  Aanhanger huren? Je hebt alleen je smartphone nodig! Zo werkt Smartbak
Written By
More from femmefrontaal
Wordt dit de nieuwe Mazda3? Waar kan ik tekenen?
Tijdens de Tokyo Motorshow deze week onthulde Mazda de Mazda Kai Concept....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *