Tromgeroffel: wat mag de sexy Kia Stinger kosten?

Kia Stinger

Kia Nederland heeft vandaag de prijzen bekend gemaakt van de meest verleidelijke Kia ever: de Kia Stinger. En? Nou… wie mooi wil zijn, moet even sparen (knipoog).

In Nederland wordt de Stinger standaard geleverd als GT-Line in combinatie met de 2.2 CRDi of krachtige 2.0 Turbo voor prijzen vanaf € 59.995,- en € 67.995,- (incl. BPM/BTW en kosten rijklaar maken). Voor de liefhebbers levert Kia Motors Nederland ook de kick ass 3.3 Twin Turbo V6 AWD GT. Van deze echte GT verwacht Kia in Nederland slechts een beperkt aantal te verkopen. De meerprijs van de GT is – slik –  € 32.000,-. Dus dat komt neer op bijna een ton aan euro’s voor een Kia.  Maar dan heb je wel een krachtige 3,3-liter Twin Turbo V6-motor met vierwielaandrijving, elektronisch instelbare schokdempers, speciaal voor de GT ontworpen 19-inch lichtmetalen velgen, Aircell-support in de wangen van de bestuurdersstoel, remschijven en remklauwen van Brembo en is voorzien van GT-emblemen.

En de kleurtjes?

Als je dan zoveel geld uitgeeft aan een Kia, kun je hem dan een beetje leuk aankleden? Ja! Kia levert de Stinger met keuze uit negen opvallende lakkleuren, waaronder zes nieuwe kleuren: Ceramic Silver, HiChroma Red, Micro Blue, Deep Chroma Blue en Panthera Metal zijn de beschikbare metallic kleuren en Sunset Yellow is de solid kleur. De Kia Stinger beschikt standaard over lederen bekleding, waarbij je de een keuze hebt uit een zwart, grijs of rood(!) interieur.

Meer weten over de Stinger, check het artikel: Sexy Kia Stinger wel te koop in Nederland.

Lees ook:  WWCOTY’s president Marta Garcia: ‘Autorijden opent de deur naar vrijheid’

Comments

comments

Written By
More from femmefrontaal
Meisjes maken het uit met Volkswagen
Amerikaanse meisjes die smoorverliefd waren op hun milieuvriendelijke Volkswagen Jetta, met handige bekerhouders voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *